vår dag

I dag gjorde jeg om planene våre.
For jeg ville ha en dag med bare kos.Barna ble hentet tidlig, og vi tok turen til lekebutikken. Barna fikk penger av oldefaren sin i ferien, så de fikk velge det de ville for disse pengene.
Vi gikk lenge og tittet, minste mor mente hun trengte dukker. Mange dukker. men der satt a mor ned foten, for hun har et hav av dukker hjemme. Så da mente hun at hun kanskje trengte leke mat, hun kunne gi til babyene sine. Så da gikk vi bort i hyllen der de hadde det. Til slutt fant hun et sett hun hadde råd til, og gikk stolt som ei hane rundt i butikken.

Nå var det storebror, og der var det mye som fristet, så det var ikke lett å velge. Han siklet på en stor bil, men den hadde han ikke nok til, så jeg sa han kan spare pengene sine i dag, så kunne vi handle den når han hadde spart opp. Ja, kanskje det. For han kom frem til at det var bedre å kjøpe noe han virkelig ville ha. og ikke bare kjøpe noe han ville ha bittelitt. ( fornuftig type tenke mammaen. tommel opp)
Så fikk han øye på en bil med figurer fra barnetv, og da var han solgt. den store bilen og sparing var for lengst glemt. Denne skulle han ha, men han manglet 20 kr, men det fikk han låne av søsteren, i gjengjeld lovet han å rydde jakken hennes i 2 dager. Så da var hun med på det. Disse to små raringene mine. Denne mammaen blir ikke annet enn sjarmert av dem!

Ferdig handlet, var det hjemover og middag som stod på planen, men jeg ville ikke ha fiskeboller som jeg bestemte i går, for tanken på hamburger fristet mer. Så vi reiste på Mc Donalds, Helt innafor med middag der en gang i blant.
Så i dag har telefonen vært lagt bort, og bare spist, skravlet og lekt sammen. Jeg elsker dagene der vi bare gjør akkurat det vi selv vil, og er trekløveret vårt.


#familie #mamma #barn #hverdag #kos #glede #trekløver #kosedag #barndom

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.10.2017 kl.15:15

Så koselig! God helg fine deg :-D

kaarstad

13.10.2017 kl.21:27

Victoria Larsen: takk det samme ?? Kos deg masse

Skriv en ny kommentar

kaarstad

kaarstad

28, Skedsmo

her får du et ærlig innblikk i hverdagslivet til en småbarns mors gleder, bekymringer og artigheter.

Kategorier

Arkiv

hits