I kveld møtes vi igjen.

Det er gått 6 måneder siden vi møttes sist. Men på badet i dag tidlig, når jeg så meg i speilet så forsto jeg, vi må finne tilbake til hverandre. Du var min daglige følgesvenn lenge, før det brått tok slutt. Unnskyld. Jeg har tatt til vettet igjen nå.
Nå skal det bli oss to igjen.

Bilderesultat for fresh fitness

Og det skal bli så godt. Jobbe mot mål etter mål. Jeg vet det er en lang vei å gå, for å komme dit jeg var. Men et sted må jeg starte.

Hva er det jeg vil oppnå?
Det er ikke å komme meg ned i kg, men heller det motsatte. Jeg vil legge på meg, jeg vil få former, igjen. Jeg vil kunne bytte ut xs buksa med S og slippe at stoffet henger.
Dette er jo mitt selvbilde. I mine øyne er jeg for tynn, jeg føler meg ikke kvinnelig nok. Men jeg gjemmer det bak skjørt, pushup bhèr, sminke og et smil.

Jeg vet jeg ikke er alene om meninger om min kropp. Jeg har fått høre; - Du er så flott, heldig du er som kan spise alt du vil, uten at du legger på deg. Og til kommentarer som ; det hadde jo ikke gjort noe om du hadde lagt på deg litt. For hvor mye veier du nå ?
Men hvem gir dem rett til å kommentere meg? Jeg svarer jo ikke dem heller. Annet enn takk, og slår ann en tørr vits om sjokoladen jeg dytter i meg hver dag. Jeg er så dårlig på å svare folk rett i fjeset. For jeg vil jo ikke såre noen? Men jeg lar jo dem såre meg?

For jeg ønsker jo ikke å være tynn, jeg vil opp i alle fall en størrelse i klær, og fylle buksa mi. Men kroppen min har vært i sjokkfasen lenge, og da er forbrenningen på høygir. Jeg spiser mye, jeg spiser ofte, jeg spise normal mat.

Så nå skal styrketrening bli min daglige venn igjen. Og sammen skal vi jobbe mot målet og bilde jeg har i hodet.

Min kropp er min kropp, så kan du heller konsentrere deg om din?

#trening #selvbilde #kommentar #fitness #styrke #helse #psykisk

2 kommentarer

bohogirl

12.10.2017 kl.14:25

Det er som å lese og skulle ha skrevet det selv, alle tror det er en gave å være tynn å kunne spise hva man vil, men hva med formene hva med den indre følelsen av å være kvinne, jeg selv ønsker ikke å se ut som en liten jente som er for tynn til å bruke lillesøster på 16 år sine klær... og menn, de liker former, de vil ha noe å grabbe tak i, ja selfølgelig det skal ikke være for mye og man trenger ikke spise seg til formene, men sunne former, sunn mat og trening er bra! stå på og masse lykke til :D

kaarstad

12.10.2017 kl.15:29

bohogirl: tusen takk :) Nå er treningsklærne på og motivasjonen på topp, så jeg får svi mens jernet er varmt. hehe ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

kaarstad

kaarstad

28, Skedsmo

her får du et ærlig innblikk i hverdagslivet til en småbarns mors gleder, bekymringer og artigheter.

Kategorier

Arkiv

hits