Pestosnurrer

god morgen :)



Her om dagen hadde jeg en liten rydderunde i kjleskapet og fant ut at jeg hadde litt melk, ost og skinke som burde blitt brukt opp. Og da er gjrbakst genialt. S valget mitt falt p pestosnurrer. Jeg er glad i mat som smaker litt, men her kan man jo bare fylle snurrene med det man mtte nske.

Oppskrift;

  • 700g. hvetemel
  • 300g. grov sammalt hvete
  • 1,5 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 7 dl melk
  • 100 g. margarin
  • 50 g. gjr

    Bland alt det trre i bakebollen.
    Smelt margarin og tilsett melken. Varmes opp til 33 grader.
    Hell vsken i melblanding og elt i 8 minutter. Viktig at deigen blir eltet ordentlig, s glutenet i melet for arbeidet seg sammen.  (deigen virker ls nr du har hatt oppi alt av melet, men det skal den vre. Etter heving er den perfekt. S ikke bli fristet til ta oppi mere mel)
  • Dekk s bakebolle med plast og hev en time.
    Bakes ut i et rektangel, og ta p nsket fyll.


    Fyll;
  • nsket mengde pesto
  • finhakket rdlk
  • revet Norwegia og revet Jarlsberg
  • strimlet koktskinke
  • fin hakket soltrket tomat.


    viktig at det ikke tas p for mye fyll, da vil det bli klin.
    Etterheves i 30 min p et stekebrett med bakepapir p.
  • Stekes s ved 200grader i 10 min.

    Kos dere.


    #baking #gjrbakst #ikkekastmat #tine #hjemmebakt #baketips #fredag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaarstad

kaarstad

28, Skedsmo

her fr du et rlig innblikk i hverdagslivet til en smbarns mors gleder, bekymringer og artigheter.

Kategorier

Arkiv

hits